marți, 25 octombrie 2011

Băsescu, întrebat dacă are un mesaj pentru Rege: "Un mesaj care să spună ce?"

Am fost jignit inca o data de atitudinea de om lipsit de sapte ani de-acasa a celui ce este, din pacate, instalat in functia de Presedinte (sa speram ca vremelnic...).
De data aceasta, marlania cu care ma obisnuise a depasit si ultima bariera a bunului simt - aceea de a avea macar o atitudine decenta asupra aniversarii a 90 de ani de viata a Majestatii Sale Regelui Mihai I.

Am citit o multime de comentarii asupra ultimei probe de impotenta intelectuala si morala ale acestui cetatean needucat care se afla in cea mai inalta functie din stat, iar una dintre postari m-a facut sa-mi spun ca o parte dintre comentariile oamenilor trebuie pastrate. Postarile se regasesc pe portalul realitatea.net la articolul cu acelasi titlu cu cel al articolului de fata.

Iata ce cred oamenii despre ceea ce ar fi putut sa spuna:

dezolat
Un mesaj in care sa spui ca nu esti decat inca un accident al istoriei acestui nefericit popor, care - din pacate ! - nu invata nimic din farsele pe care istoria i le joaca ! Si nu pot sa nu-mi amintesc acum cum duhneai ca o distilerie pe la ora pranzului in ziua in care te-ai dus sa joci farsa cu candidatura la postul de manager al CNM Petromin S.A. Ti s-a parut ca ma cunosti si mi-ai ha-ha-it in fata de m-ai oripilat.

cristina
Sa-i transmiti ca esti prea dobitoc ca sa poti formula un mesaj.

Corneliu
Cred ca sinteza este tot in discursul Regelui: egoism primitiv.

Adriana
Este una din putinele dati cand basescu a spus ceva logic. UN nimeni NU ARE CUM SA TRIMITA UN MESAJ MAJESTATII SALE!

andreea
Ma ciobane, mama ta nu te-a educat deloc? Nu stii ca se transmite la multi ani? Esti mai needucat decit tiganii! Zi mersi ca esti acceptat la botezuri tiganesti!

anonim
Un mesaj care sa spuna ca nu esti dect un betiv care dansezi pe manele si te pupi cu capii clanurilor interlope.

lucas
ASTAZI BASESCU A DEMONSTRAT CA NU ARE NIMIC COMUN CU ISTORIA ACESTUI POPOR ,CA NU ESTE DECAT UN IMPOSTOR AJUNS LA CONDUCEREA STATULUI PRIN FALSIFICAREA ALEGERILOR SI CONDUCE TARA CU UN GRUP DE IMPOSTORI INTERESATI NUMAI DE DEZBINARE ,FURT SI INAVUTIRE PERSONALA A LOR SI A CLANULUI LOR !!!

bari
Putea sa spuna si marinarul " La multi ani", era normal si firesc.................dar mitocanul tot mitocan...............

george
Un mesaj simplu,incultule!Cum ar fi:,,La mulţi ani,Majestate!"Totuşi ,a fost regele României,bre!Românie care oricum merită mai mult decât pe tine şi toată gaşca ta!

Niciun comentariu: